Aanvraag voor reservatie goed ontvangen!

Opgelet

Je inschrijving wordt pas geregistreerd na ontvangst van de betaling op het rekeningnummer BE19 9731 9110 7212 op naam van Barbara De Schrijver met referentie: ‘Gewoon gelukkig zijn + 26012019‘. De inschrijving is op volgorde van betaling.

Doe dit zo snel mogelijk, zo ben je zeker van jouw plaats voor de workshop en de datum waar je je zonet voor hebt ingeschreven.

Vergeet niet om deze vragenlijst met vragen over verschillende domeinen waarbij geluk een belangrijke rol speelt in te vullen en mee te brengen naar de workshop.

Je ontvangt zo meteen een bevestigingsmail van info@soulbalancecoaching.be, voeg dit e-mailadres zeker toe als veilige afzender, zodat je alle toekomstige mails steeds goed ontvangt. Als je geen e-mail ziet binnenkomen, controleer dan je ongewenste berichten.

Gegevens

Wanneer:
zaterdag 26 januari 2019 wordt de workshop ‘Gewoon Gelukkig Zijn’ voor het eerst georganiseerd in Gent.

Locatie:
Europahotel Gent – Gordunakaai 59 – 9000 Gent (Google Maps  Website)

Bereikbaarheid:
Vlakbij St. Pietersstation (ongeveer 1 km)
Vlotte bereikbaarheid met de wagen. Gratis parkeerplaatsen aan het hotel zelf alsook in de nabije omgeving (Yachtdreef 2 – 9000 Gent)

Dagindeling:
Ontvangst vanaf 9u met een kopje koffie of thee
Stipte start om 9u30
Broodjeslunch (inbegrepen in de prijs). Bij voedselallergieën of de keuze voor veganistische voeding, gelieve me hierover dan te berichten.
Einde voorzien om 17u

Prijs:
Deze dag wordt jou aangeboden voor € 125 incl. BTW (op aanvraag is een factuur mogelijk).
Hierbij is koffie/thee/water/lunch inbegrepen. Alsook een syllabus waarin de theorie en de oefeningen van de Soulbalance Methode zijn opgenomen. Zo kan je rustig de workshop volgen zonder te moeten noteren.

Ik ontmoet jou graag op deze workshop.

Met hartelijke Soulbalance groet
Barbara

Mijn Contactgegevens.

Barbara De Schrijver Bekemolen 6 – 9700 Oudenaarde info@soulbalancecoaching.be +32 (0)498 44 13 26 BE 0691.838.246
error: Inhoud is beschermd.