Solo Coaching

  • Tijdens de coachingsessie zoeken we samen, stap voor stap, wat je nodig hebt in het nu-moment om jou (terug) in balans te brengen; om jouw veranderingsproces op gang te brengen.
  • We detecteren de belemmerende overtuigingen/gedachten die jou verhinderen om ten volle jezelf te kunnen zijn.
  • We buigen deze om in ondersteunende overtuigingen die jou helpen sterker in jouw eigen kracht te staan.
  • We werken op kwetsuren uit het verleden en het heden omdat bewustwording noodzakelijk is om onbewuste, automatische gedachten te kunnen doorbreken. Omdat ik de kwetsbaarheid rond deze kwetsuren respecteer, bepaal jij zelf op ieder moment wat kan en niet kan. Ik volg jouw proces, jouw tempo.
  • We kijken naar mogelijke stressfactoren in het nu.
  • Een coachingsessie bestaat uit een deel gesprek en een deel oefening.
  • Deze oefeningen zijn gericht op het herstel van evenwicht in ons brein. Ze zijn eenvoudig en voor iedereen toegankelijk en veilig. Een brein in stress, is namelijk een brein in onbalans en dit veroorzaakt ondermijnende gedachten en gevoelens, en van daaruit nefaste handelingen.
  • Ik respecteer de grenzen waarbinnen jij je comfortabel en veilig voelt, maar dit neemt niet weg dat ik confrontatie niet uit de weg ga. Ik houd je de spiegel voor die je nodig hebt om jouw belemmeringen op te sporen. Om de confrontatie met jouw emoties aan te gaan in plaats van er voor weg te vluchten zodat je in alle veiligheid kunt openbloeien, kunt transformeren.
Soulbalance Coaching - Coachingsessie

Wat zeggen mijn cliënten over Soulbalance Coaching?

"Zo blij dat ik 'de weg' gevonden heb naar 'jou'. Slechts 2 coachingssessies verder, en reeds progressie. Stapje per stapje... Eindelijk heb ik echt geluisterd naar signalen van mijn lichaam en geest... Het kan enkel beter en beter gaan.... Warme dankbare knuffel"

"Blij dat ik je leren kennen heb. Ik probeer zoveel mogelijk jouw tips te volgen. Ik ben zo dankbaar en kijk al uit naar onze volgende sessie!"

"Soulbalance Coaching helpt je om jouw pad te vinden! ❤️"

"Hoe kan ik je ooit genoeg bedanken om me de juiste inzichten te geven en de kracht om datgene te doen wat ik nodig had!"

Tarieven

De coachingen gaan door in mijn praktijk of, indien dit voor jou gemakkelijker is, online. Hieronder vind je alle details.

Heb je nood aan hulp dat niet kan uitgesteld worden (telefonisch of online) dan reken ik € 20.00 incl. btw per begonnen 15 min. aan.

Bekijk het volledige Soulbalance Aanbod