Duo Coaching

Soulbalance Coaching - Coachingsessie

Als jullie relatie pijn doet. Als datgene wat ooit zo mooi was, lelijk is. Als je het positieve in elkaar niet meer ziet of veel te weinig. Als spanning de energie is die tussen jullie hangt terwijl dit liefde zou moeten zijn. Als communicatie veel te veel op een kwetsende manier gebeurt in plaats van op een verbindende. Of als er tout court geen communicatie meer is. Als je alleen nog bij elkaar blijft voor het praktische, het financiële, voor de kinderen.

Als datgene wat jullie ooit verbond, je nu net uit elkaar drijft …

Dan is het de hoogste tijd om hieraan iets te doen. Om dit nefaste, allesvernietigende patroon, te doorbreken. In het belang van jullie als individu, maar ook in het belang van het gezin dat jullie, al dan niet samen met kinderen, beleven.

Als jullie er allebei voor kiezen om samen aan jullie relatie te werken dan bied ik jullie een Duo Coachingstraject aan.

Een Duo Coachingstraject bestaat uit:

  • Eén of meerdere Solo Coachingsessie(s) omdat het belangrijk is dat je elk apart je verhaal kunt brengen. Maar ook omdat je enkel in staat bent om te geven, als je voldoende in balans bent. Als je voldoende in staat bent om ‘uit stress’ te communiceren, te voelen.
  • Eens je elk apart voldoende evenwicht gevonden hebt om samen het Duo Coachingstraject te starten, beginnen we aan jullie nieuwe verbinding in alle respect voor elkaar.
  • Ook hierbij maak ik gebruik van de Soulbalance Coachingsmethodiek waarbij gesprek en oefeningen jullie opnieuw dichter bij elkaar brengen of waarbij jullie op een evenwichtige, volwassen manier beslissen om elk apart verder te gaan.

Wat zeggen mijn cliënten over Soulbalance Coaching?

"Er is minder ruzie tussen mijn partner en mij."

“Jouw methode is een haalbare, uitvoerbare en werkzame techniek voor wie open staat voor een andere aanpak dan psychoanalyse. Jouw meerwaarde zit hem zeker ook in het feit dat je techniek doorleefd en doorvoeld is, je levensverhaal maakt dat je uiterst geloofwaardig overkomt, dat men als "ontvanger" voelt dat het geen puur theoretisch of commercieel verhaal is.”

"Jouw positieve aanpak, persoonlijk gedragen door eigen ervaringen wat jouw verhaal sterk en authentiek maakt, gedachten hebben krachten, mensgericht."

"Je straalt rust uit en brengt het op zo een mooie manier over. Je bent niet alleen een luisterend oor maar geeft ook op de juiste manier raad en daad. Het klopt gewoon."

"Ik kan beter om met stress. Haal mezelf niet meer naar beneden."

Tarieven

Een duo coaching in mijn praktijk duurt steeds 2u. Online coaching is niet mogelijk (enkel voor Solo Coaching).

Hieronder vind je alle details.

Bekijk het volledige Soulbalance Aanbod

error: Inhoud is beschermd.